LIEBHER

Новите предложения на Лихер от Баума 2022

Новости при челни товарачи Либхер

    На тазгодишната BAUMA бяха представени новите модели L 504 Compact, L 508 Compact, както и новото поколение на L546. Новият L504 е най-малкият челен товарач на фирмената група. Той съчетава качествата на по-големите челни товарачи и представлява отлично съотношение между  цена и качество. Моделът L 546 е представител на средния клас челни товарачи и вече може да бъде допълнително оборудван с множество асистиращи системи като  Skyview-система от камери, както и активно разпознаване на хора в работния обсег на машината. 

 

 

Ново поколение двупътнни багери с хидростатично задвижване и автоматична система за бърза смяна на работните инструменти LIKUFIX®

 

    Новият двупътен багер А922 Rail е с оперативно тегло от 23 тона и степен на отработени газове Stufe V. Машината се отличава с хидростатично задвижване на колесарите и напълно обновена автоматична система за смяна на инструментите LIKUFIX® 33-9. 

 

 

 
 
 
 
Дебют на международната сцена за новият дъмпер Liebherr ТА 230 Litronic

    За първи път на международното изложение BAUMA Либхер представи дъмпер  TA 230 Litronic. Новото попълнение в гамата на Либхер е конципирано за работа в  най-тежки условия и е подходящо за използване в добивната индустрия, големи инфраструктурни обекти, както и в тунелното строителство.

 

Машината има собствено тегло от 24 600 кг се задвижва от 6-цилиндров двигател, разработен специално за строителни машини с обем 12.0 л и мощност 265кВт/360к.с. Liebherr TA230 Litronic разполага с товарен кош за полезен товар от 28.000 кг.